03 425 54 00
O podjetju
Domov / O nas

O nas

Smo družinsko podjetje z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju distribucije ogrevalnih in hladilnih naprav. V zadnjih desetih letih smo v podjetju Atlas Trading d.o.o. naredili pomembne korake v specializaciji. Nismo več le distributer, temveč eden najkompetentnejših partnerjev na področju toplotnih črpalk in klimatskih tehnik v Sloveniji.

Danes ponujamo napredne rešitve za ogrevanje, hlajenje in rekuperacijo toplote, ki našim strankam zagotavljajo maksimalno udobje, zanesljivost in prihranke energije. Osredotočeni smo na razvoj pametnih sistemskih rešitev na področju toplotnih črpalk in črpanja geotermalne energije. Sodelujemo z dobavitelji, ki so se izkazali kot razvijalci naprednih tehnologij in so s svojimi rešitvami vedno korak pred konkurenco. Točno tam, kjer želimo biti tudi mi.

Naročniku ponujamo popolno, celovito rešitev energetskega problema

Da lahko vedno zagotovimo le najboljše rešitve, moramo med celotnim procesom izvajanja investicije upoštevati vse podrobnosti. Že od začetka spremljamo potrebe stranke in skušamo ugoditi njenim željam. Vedno temeljito proučimo izhodiščno stanje, svetujemo sistemsko rešitev, jo pravilno dimenzioniramo, pripravimo načrt izvedbe, vodimo in nadzorujemo vsa izvedbena dela, sistem zaženemo, ga vzdržujemo in servisiramo.

Vsak korak zahteva izkušnje in strokovnost. Da smo lahko vseskozi visokokakovostni, zaposlujemo najboljše strokovnjake s področja projektiranja, vodenja projektov, servisa in logistike. Naši projekti so zaključeni kakovostno, pravočasno in z veliko zadovoljstva – predvsem naročnikovega, pa tudi našega.