03 425 54 00
O podjetju
Domov / Eko Sklad

Eko Sklad Financiranje in subvencije

Kaj je Eko sklad?

Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad, je specializirana javna finančna institucija za spodbujanje varstva okolja in trajnostnega razvoja v Republiki Sloveniji. Prehod na obnovljive vire energije, učinkovita raba energije, ravnanje z odpadki, odpadnimi vodami, trajna mobilnost in ozaveščanje javnosti so izzivi zaposlenih na skladu. V ta namen sklad podeljuje ugodne kredite, pa tudi nepovratne finančne spodbude, ki spodbujajo k odgovornejšemu obnašanju vseh nas.

Kdo ga lahko koristi?

Ugodne kredite in nepovratne finančne spodbude za različne ukrepe učinkovite rabe energije in rabe obnovljivih virov energije lahko koristijo občine, druge pravne osebe, samostojni podjetniki in zasebniki ter občani. Eko sklad skupine upravičencev deli na štiri: prebivalstvo, gospodarstvo, javni sektor in nevladne organizacije.

Kako vam lahko pomagamo pri pridobitvi?

Ker so naše toplotne črpalke okolju prijazne ter omogočajo učinkovito rabo energije in obnovljivih energijskih virov, ste pri nakupu le-teh upravičeni do finančnih spodbud Eko sklada. V podjetju Atlas vam uredimo vso potrebno dokumentacijo, s katero boste lahko vložili vlogo za eko kredit ali vlogo za koriščenje nepovratnih sredstev, ki vam pripadajo.

Povpraševanje za subvencijo

Vprašajte našega strokovnjaka

Želite izbrati popoln sistem ogrevanja in hlajenja za svoj dom ali poslovni prostor? Naši strokovnjaki vam bodo pri odločitvi svetovali in poskrbeli za energetsko učinkovitost sistema ter vašo brezskrbno prihodnost.

Kontaktirajte nas
Pokličite nas
+386 3 425 54 00