03 425 54 00
O podjetju
Domov / Partnerji

Gojimo pošten odnos tako znotraj podjetja kot z našimi kupci in partnerji

Pravilno načrtovanje, kakovostna izvedba in učinkovito, zanesljivo delovanje je zagotovo tisto, kar prepriča investitorja in kupca. Da lahko takšno storitev zagotovimo na najvišji ravni, naše podjetje tesno sodeluje z mrežo zunanjih serviserjev in drugih strokovnih partnerjev, kot so projektanti in monterji ter tudi trgovci. Na slovenskem trgu nastopamo s pomočjo kar 400 partnerskih podjetij.

Veliki investitorji in projektanti

Investitorji se pri svojih gradnjah vse več odločate za sodoben in trajnosten sistem ogrevanja in hlajenja, saj sta energijska ozaveščenost in trajnostna gradnja ključni vrednoti in pomemben motiv kupcev.

Ker smo na tem področju eni od vodilnih strokovnjakov v Sloveniji, hkrati pa pri poslovanju trdno sledimo svojim vrednotam, vam želimo ponuditi popolno, celovito rešitev energetskega problema, ki bo optimalna in hkrati dolgoročna.

Zato potrebe investitorja spremljamo že od prvega koraka dalje, prisluhnemo željam in poskušamo ugoditi zahtevam. Skupaj z vami in vašimi projektanti preučimo stanje, svetujemo ustrezno rešitev, jo pravilno dimenzioniramo, pripravimo načrt izvedbe, vodimo in nadzorujemo vsa izvedbena dela, sistem spustimo v pogon, ga vzdržujemo in servisiramo.

Projektanti in izvajalci

Projektantom in monterjem na podlagi preučitve stanja predlagamo rešitev, ki jo ustrezno dimenzioniramo, opravimo izračun predvidene porabe in prihranka energije, izrišemo sheme sistemske rešitve, pripravimo popis in ponudbo, načrtujemo regulacijske rešitve ter hkrati nudimo celovito podporo pri projektiranju in izvedbi instalacije ali pa projekt v celoti prevzamemo mi.

Podpora

S ciljem čim bolj učinkovitega načrtovanja, izvedbe in zaključka projekta projektantom in monterjem, ki sodelujejo z nami, nudimo celovito podporo:

  • svetovanje na terenu,
  • podporo v prodaji,
  • deljenje znanja in izkušenj,
  • zagon sistema s prisotnostjo naših serviserjev,
  • podporo pri odpravi morebitnih težav, ki se lahko pojavijo po prvem zagonu.
Sodelujte z nami Kontaktirajte nas